Αποκτήστε δωρεάν την κάρτα μέλους της Oriflame και κερδίστε έκπτωση 23% σε όλα τα προϊόντα Oriflame καθώς και μοναδικά πακέτα προσφορών που αγγίζουν το 80%.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Δείξτε και αισθανθείτε υπέροχα με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς που περιλαμβάνουν από καλλυντικά, αρώματα και αξεσουάρ, έως συμπληρώματα διατροφής. Θα δείτε καταλόγους γεμάτους με συναρπαστικά προϊόντα, τις τελευταίες τάσεις της μόδας, επιστημονικές καινοτομίες στην περιποίηση της επιδερμίδας και απίθανες προσφορές!
*Δερματολογικά ελεγμένα.
*Χωρίς πειράματα σε ζώα.
*Πατενταρισμένες φόρμουλες.
*Ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

melos-xrimata

ΧΡΗΜΑΤΑ

Με τον δωρεάν κωδικό σας μπορείτε να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα αμέσως με 3 τρόπους:
1. Κερδίζετε 23% - 80% από τις προσωπικές αγορές σας
2. Κερδίζετε 23% - 80% μεταπουλώντας τα προϊόντα του καταλόγου, είτε με προσωπική επαφή, είτε μέσω διαδικτύου.
3. Επιπλέον, κερδίστε και 3%-21% από τις συστάσεις μελών και extra bonus από 1000€ έως και 100000€ πετυχαίνοντας τις κλίμακες του success plan!!!
Για περισσότερες πληροφορίες ζητήστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς!

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Ζήστε μοναδικές εμπειρίες ταξιδεύοντας έως και 3 φορές τον χρόνο ΔΩΡΕΑΝ σε προορισμούς που θα σας μείνουν αξέχαστοι! Επιπλέον, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, συμμετέχοντας σε συναρπαστικές εκδηλώσεις, πανελλήνια αλλά και διεθνή συνέδρια!
Το επόμενο ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στην Τυνησία τον Μάιο 2021.
Ζητήστε να μάθετε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε ΔΩΡΕΑΝ!!!

taxidia

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Τα νέα μέλη μπορούν να αποκτήσουν το απίθανο σετ  στην τιμή των 13.99€ αποκλειστικά και μόνο τον 1ο μήνα εγγραφής. Επίσης απολαμβάνουν έκπτωση 23% σε όλα τα προϊόντα Oriflame και αποκτούν πρόσβαση σε μοναδικά πακέτα προσφορών που αγγίζουν το 80%. Οι τιμές κάθε μήνα είναι διαφορετικές! Συντονιστείτε στον υπέροχο κόσμο της Oriflame.

Τα νέα μέλη συμμετέχουν στο Welcome Program με 50BP

Τα Νέα Μέλη συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Καλωσορίσματος – Welcome Program και μπορούν να αποκτήσουν προϊόντα μεγάλης αξίας μόνο με 2.49€! Αρκούν αγορές 50 ΒΡ (Bonus Points) σε κάθε έναν από τους τρεις πρώτους Καταλόγους μετά την εγγραφή τους και επιλέγουν όποιο προϊόν από τις παρακάτω κατηγορίες θέλουν! 

Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει πάνω από ένα προϊόν της κατηγορίας, σας προσφέρουμε το ακριβότερο με 2.49€

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
Ισχύει από 1/6 - 30/6

Εγγραφή μέλους Oriflame

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και μπείτε στον απίθανο κόσμο της Oriflame

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας!