Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το E-Shop μου, μέσα απ' το οποίο μπορείτε να βλέπετε όλα τα νέα προϊόντα, τις προσφορές αλλά και τις δυνατότητες επιβράβευσης των αγορών σας!

Βιβή Νικολάου | Oriflame Director

Λίγα λόγια για εμένα ....

Ονομάζομαι Νικολάου Βιβή και έχω τον τίτλο του Director. Παράλληλα είμαι Make up Artist και εργάζομαι ως εκπαιδεύτρια σε ιδιωτική σχολή επαγγελματικού μακιγιάζ!

Η δουλειά μου στην Oriflame έχει εξασφαλίσει στην οικογένειά μου ένα ικανοποιητικό εισόδημα έτσι ώστε να μην έχω ανάγκη για extra δουλειά! Αγαπώ το μακιγιάζ και τους μαθητές μου και αυτός είναι ο μόνος λόγος που ακόμη διδάσκω. Παράλληλα έχω μάθει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!

Ξεκίνησα αγοράζοντας το νεσεσέρ νέων μελών, γνωρίζοντας ήδη ως καταναλώτρια την άριστη ποιότητα των προϊόντων. Σε σύντομο διάστημα έφτασα να κερδίζω περισσότερα χρήματα από την Oriflame παρά από την επιχείρηση λιανικής που διατηρούσα εκείνο το διάστημα στο κέντρο της πόλης μου! Ένας καινούριος κόσμος άνοιξε μπροστά μου και έτσι αποφάσισα να κλείσω την επιχείρηση και να αφοσιωθώ στην δουλειά που μου εξασφάλιζε χρήματα, διασκέδαση, αναγνώριση, πολλά ταξίδια που αγαπώ, αλλά παράλληλα να έχω και τον χρόνο να είμαι με την οικογένειά μου!

Οι διακρίσεις δεν άργησαν να έρθουν, έχοντας μια ομάδα ατόμων που με εμπιστεύτηκαν και είχαν το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση με εμένα!

Πρώτο Πανελλήνιο και Πανκυπριακό βραβείο στην κατηγορία Skin Care, βραβείο ανάπτυξης εισοδήματος, αύξησης πωλήσεων, βραβείο ανάπτυξης νεών Managers, Νο 3 σε Ελλάδα και Κύπρο Sarpio Focus Group, ειδική εκπαίδευση για την περιποίηση προσώπου στο ερευνητικό κέντρο της Oriflame στη Στοκχόλμη, βράβευση σε Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για τον τίτλο του Director, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, παρουσία στο παγκόσμιο περιoδικό του success plan της εταιρείας, πολλές ομιλίες σε συνέδρια και ταξίδια ζωής σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Αξιοπρέπεια, ήθος, ομαδικότητα και διάθεση για δουλειά είναι αυτά που χαρακτηρίζουν εμένα και τα άτομα της ομάδας που συνεργάζομαι!

Όλα ξεκινούν από εμάς, όλα ξεκινούν από τους στόχους που βάζουμε και τα όνειρα που έχουμε, με τη διαφορά να προσπαθήσουμε να τα πραγματοποιήσουμε γιατι αν δεν τα κυνηγήσουμε ... θα μείνουν μονο όνειρα!!!!!

Λίγα λόγια για την Oriflame….

Η Oriflame ιδρύθηκε το 1967 από δύο αδέλφια και τον συνεργάτη τους, και είναι σήμερα μια πολυεθνική εταιρία καλλυντικών απευθείας πώλησης με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως. Το ευρύ της χαρτοφυλάκιο Σουηδικών, φυσικών και καινοτόμων προϊόντων προωθείται μέσω ενός δικτύου ενεργών μελών που αποτελείται από περίπου 3.6 εκατομμύρια ανεξάρτητους Consultants, που πραγματοποιούν ετήσιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα €1.5 δισεκατομμύρια το χρόνο.

Προσφέρει τη δυναμικότερη επιχειρησιακή ευκαιρία σε όσους θέλουν να αρχίσουν να κερδίζουν χρήματα από την πρώτη κιόλας ημέρα και να εργαστούν για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους μέσω της μοναδικής της επιχειρηματικής ιδέας – Κέρδισε Χρήματα Σήμερα και Πραγματοποίησε τα Όνειρά Σου Αύριο.

Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο και τη φύση αποτελούν τις θεμελιώδεις αρχές λειτουργίας της εταιρίας και αντικατοπτρίζονται στην κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική της. Χωρίς πειράματα σε ζώα και ανακυκλώσιμες συσκευασίες από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της! Η Oriflame στηρίζει πολυάριθμα φιλανθρωπικά προγράμματα παγκοσμίως και είναι συνιδρύτρια του World Childhood Foundation.

Με μια Ματιά

 • Περίπου 1.5 δισεκατομμύρια σε ετήσιες πωλήσεις.
 • Πάνω από 3 εκατομμύρια Oriflame Consultants.
 • Παρουσία σε πάνω από 60 χώρες.
 • Περίπου 7,500 υπάλληλοι.
 • 1,000 περίπου Σουηδικά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς, εμπνευσμένα από τη φύση.
 • Διαθέσιμοι κατάλογοι σε 40 γλώσσες.
 • Διεθνές Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) με περισσότερους από 100 επιστήμονες.
 • 5 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής σε Σουηδία, Πολωνία, Κίνα, Ρωσία και Ινδία.
 • Συνιδρύτρια του World Childhood Foundation.
 • Κεντρικά γραφεία στο Λουξεμβούργο και την Ελβετία.
 • Εισηγμένη στο Χρηματιστήριο αξιών Nasdaq (Nasdaq OMX Exchange) από το Μάρτιο του 2004. 
Scroll to Top